Join Sai Baba Announcement List

DOWNLOAD SAMARPAN - Nov 2018

Author Topic: shall i marry dilip or not help me baba?  (Read 17776 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline saiputra

• Member
  • Blessings 2
Re: shall i marry dilip or not help me baba?
« Reply #120 on: April 13, 2010, 02:54:03 AM »
  • Publish
  • Jai sai ram jai sai ram jai sai ram jai sai ram....jubsji hope aap a he ho n aap chinta mat karo deva apko jald hi sunege sab acha hoga jai sai ram jai sai ram...
    jai sai ram jai sai shyam
    jai deva

Offline samirddave

• Member
    • Blessings -3
    • Baba please be with me always..
    « Reply #121 on: April 14, 2010, 04:35:15 AM »
  • Publish
  • om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah,
    om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah,
    om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah, om sai nathay namah,
    Thanks & Regards.....

Om sai madaat karo, Shree sai madaat karo, Jai jai sai madaat karo, Sadguru sai madaat karo...

Offline jubs

• Member
    • Blessings 1
    « Reply #122 on: April 14, 2010, 10:57:09 AM »
  • Publish
  • hey sai nath.......hey sai datta........baba m just waiting for a miracle.........i hav still faith on u tht u ver well know baba its u only woh is giving me streanth n patience to tolarate his scilent behaviour yet....as  he has suffered from barain malaria so he has become so week n saying me today tht he is nt feeling like to talk to ny1........wht is dis baba.........don't take much test of mine.........we want to com to shiridi once again in july in the eve fesitaval of guru purnima .......so baba plzzzzzz callme to ur darbar.........solve my unsolved problem n make me secure soon baba.....

my sis is not well baba.take care of her n get her well soon...........

om sai ram,om sai ram,om sai ram,om sai ram,om sai ram,om sai ram,om sai ram,om sai ram,om sai ram,om sai ram,om sai ram

dattatraya digambara
    shipad ballav digambara
    narasima saraswti digambara
    swami samarth digambara
    sai digambara

Offline saiputra

• Member
    • Blessings 2
    « Reply #123 on: April 15, 2010, 04:30:51 AM »
  • Publish
  • jubsji aap kyun chinta ka rahe ho baba sab dekh rahe hain n woh sab thik ka denge..woh apko kam s kam itna to bata rahe hain woh kisi se bat nahi karna chahte so apko pata to hai unke bare main dont woy jald hi sab acha ho jayega we r payin 4 u..jai sai ram jai sai ram..may deva bless u soon..
    jai sai ram jai sai shyam
    jai deva

Offline jubs

• Member
    • Blessings 1
    « Reply #124 on: April 15, 2010, 11:02:49 PM »
  • Publish
  • hey sai nath..............plzzzzzzzzzz baba jaldi sab thik kardo na........its really a long waiting .............aur kab tak baba woh aise hee scilent rahega....aapto indication de rahe ho par i wa nt the final indication from his side.......plz make my life sucure like my sis 's life .u knw evryting baba n yeh sab horaha hai mere sath..............wht m getting from him kuch bhi to nehi kabhi kabhi ek sms aur ek call ............i knwo jab tak aap nehi chahoge tab tak to woh muhe na call n sms kar sakta hai.yeh aap he e ho joki mujhe udas dekh ke usko ek cal n sms karne liye bol dete honge......baba plzzzzzzz do someting more jaldi se.my family menbers  are very positive with this proposal baba tht u know ..........but from his side jo kuch  ho raha hai we hav to wait only...........but baba give me patince to tolorate his scilent behavior n take care of him......

baba day on 13th april dilip had called me to com online n he was saying ki why bhagwan  is giving me so much of pain tht he don't know n he is feeling very week n nt feeling like to talk to ny1...i saw him on cam he was looking week thn b4 .so baba uska dukh kaam karo m i will do 3days guru charitra parayn for him ,i asked him ki shall i do this parayan 4u he said  haan karlo mer liye........baba after doing the parayn for him  plz belss him with gud health n wealth.giv him streanthn n pateince .............he is going back2 work on 18th so be with him plzzz baba......

Offline jubs

• Member
    • Blessings 1
    « Reply #125 on: April 17, 2010, 03:23:23 AM »
  • Publish
  • hey sai nath,hey dattatraya............

today i started 3days GURU CHARITRA parayan for Dilip as its was ur wish baba ki main uske bhale ke liye yeh parayan karun.successfully completed the 1st day parayan of 24 chapter with one time food....so hey sai datta dilip ka sab accha karo,usko jaldi se thik karo n giv me the final indication from his side instead of awaithing me so long.ur only my hopr datta.......plz listen to my prayers soon baba n show me the reality.i sent him sms abt 2days parayn but he didn't reply me  a single why i don't know.u know better datta.hey sai datta i hav only hope on u...........so don't  let me down this time baba............its really very hurting...........whn u know everything baba thn why m suffering with this valuless pain.......give me streanth to face all this.be with me n giveme mental peace like b4 ...........bless dilip with gud health,wealth n success in his life.........om siai ram sai baba.

datta digambara
    shripad vallav digambara
    narasima saraswati digambara
    swami samarth digambara
    sai digambara

Offline lms

• Member
    • Blessings 0
    « Reply #126 on: April 17, 2010, 03:51:01 AM »
  • Publish
  • my dear jubs..
    don't worry baba sab janthae hae..woh there dil ki pukar zunoongi..
    daya karoo deva...
    madath karoo deva
    sairam

Offline sis

• Member
    • Blessings 7
    « Reply #127 on: April 17, 2010, 12:09:08 PM »
  • Publish
  • sai sai sai sai sai sai sai sai sai sai sai please be with her,give all happiness jai sai ram.

Offline samirddave

• Member
    • Blessings -3
    « Reply #128 on: April 17, 2010, 12:31:07 PM »
  • Publish
  • jai jai sai ram sai ram sai ra, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram,
    jai jai sai ram sai ram sai ra, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram,
    jai jai sai ram sai ram sai ra, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram,
    Thanks & Regards.....

Om sai madaat karo, Shree sai madaat karo, Jai jai sai madaat karo, Sadguru sai madaat karo...

Offline jubs

• Member
    • Blessings 1
    « Reply #129 on: April 18, 2010, 03:20:33 AM »
  • Publish
  • baba aapko koti koti pranam............u can see everything ,u know everything phir bhi we r conveying u our problems n worries thru this dwarka mayee with a belive that whoever will com to ur dwarka mayee will go with emty hand...so baba saba ka sunlo n jyada dukh maat do deva.........

today i completed 2nd day GURU CHARITRA parayn for dilip n sent him sms n called him also but same problem nither he picked the call nor reply me.......baba i really don't understand ki why he is doing like this with me,atleast indicate me wht has happend to him exactly.......i thinksoimething else has happend in his life which he is nt telling me n nt responding my call n sms.baba har time ki tarah plz give  me some indication of his scilence baba..........with a hope m asking u n i know u will letme know like before vry soon............

hey sai datta bless dilip with gud health n peace of mine n fulfill all his wishes .if he has ny tenson or problem in his life thn forgiv his mistake  n solve his problem baba coz m doing the GURU CHARITRA  parayan for him specially that u know na baba.his indifrent behaviour is hurtting me alot n bring tears in my eyes when i m cahting ur name coz m confused wht n why all this is happening with me whn i hav no fault............only bcoz of u baba m unable to rude to him or else i wud hav told somanythings to him.its u only who is refusing me to tel to him nything n  giving me positive indiaction whenevr i asked u indication...so baba when ur giving me ur positive sign thn why i m feeling so impatient sometimes ..plz give me streangth n patience like b4 .i need tht most baba...............plz secure my life

hey sai datta one more thing i wud like to say u thnx tht my guru charitra parayan for my bro getting succesful slowly n m sure it will succesfull completly with ur blesings .......after the parayn my bro got half salary from the comany n today he told me tht he has got one offer from a gud comany with a very gud post,but it has nt yet confirm  so baba make it confirm n bless my bro with lots of happiness.n baba while going to interview he was chanting ur name n thnx to u tht u gave him a darshan while returning from interview n he attantted ur evening arati.baba ais e hee uske upper krupa karana n be with him alwyas n show him right path................

like my bro plzzzzzzzzzzzz show so light in dilip's life also.i know u will realise him abt me very soon n he will feel ur presence after completing my parayn.thnx baba,,,,,,,,,,,,plz solve my unsolved problem n give me lots of patience tolorate his scilent behaviour............

Offline lms

• Member
    • Blessings 0
    « Reply #130 on: April 19, 2010, 12:40:00 AM »
  • Publish
  • dear jubs..
    Meri Umma..ab ICU sae bahar agaya hae..woh aj sae..room mem hae..sairam...sab ko mere dhanywad...baba..apnae mujae nani ko bachaya hae..usae lambi umru dae baba..hamae usae chahiyae..baba..uski ashirwad..chahiyae..sameer bhayya apnae uski amma ko kysa bachaliyae..woh bathaya dha na...mem bhi isa tharaf har samay baba madath karoo chant kiya..hae..mene woh sirf apki wachah sae..kiya..hae..baba ki & hamari Umma ki ashirwad bhi..apki sath hoga...juba thanks for ur prayer..baba ki ashirwad hamesha thumari sath hoga..
    sairam

Offline samirddave

• Member
    • Blessings -3
    « Reply #131 on: April 19, 2010, 12:57:33 AM »
  • Publish
  • jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram,
    jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram,
    jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram,
    Thanks & Regards.....

Offline jubs

• Member
    • Blessings 1
    « Reply #132 on: April 19, 2010, 05:50:19 AM »
  • Publish
  • baba ,hey dattatraya.........koti koti pranam aapko.................today i completed the 3rd n last parayan for dilip.as yesterday i was asking for indication  n baba today i got it twice as he is not well yet...........in the morning 1st his elder brother's brother in law called me from dilip's cell n told he is not well  has become so week so dilip had told tht person to informed me.........thn after the final parayn reading i sat with the lappy  n was searching in google more about datta n his big bro got online n chat with me n even he alos told tht his condition is nt well .......so baba i shud say u thnx for ur indication but in next moment shud i feel feel happy whn i came to know about his ill health......

hey datta , hey sai nath plzzzzzzzzzzz get him well soon n save his life baba for me.......usko kuch bhi maat hone dena,coz his brother was saying ki for 3days he was so serious tht  the family members thut tht he will be no more but its u baba who save his life i know tht..........be with him always n bless him good health soon............m waiting for him baba.plz usko jaldi se thik kardo.

i completed tht 3days guru charitra parayan  4him with full devotion ,agur kuch galati hogayee hogi mujhse to plz mujhe maaf kar dijiye baba n datta.............baba abb mujhe pata chala ki main uske liye parayn kyun ki ,aap chahate the ki main uske good health ke liye yeh parayan karun.thank u baba aapka leela mahan hai.............baas be with him n bless me  my family ............om sai ram.........om sai ram

Offline aquafish

• Member
    • Blessings 7
    « Reply #133 on: April 20, 2010, 11:00:55 AM »
  • Publish
  • dont worry Jubs,

baba sab teek karenge..I am almost done writing baba parayan...was planning to write guru charitha also...will definitly start soon...and will do it for all of us...
    baba will make everything fine
    om sai ram

Offline samirddave

• Member
    • Blessings -3
    « Reply #134 on: April 21, 2010, 02:57:45 PM »
  • Publish
  • jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram
    jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram
    jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram, jai jai sai ram sai ram sai ram
    Thanks & Regards.....

Facebook Comments