Pratap Nr.Mishra
Member
राम भी तू रहीम भी तू तू ही ईशु नानक भी तू
|
 |
« Reply #480 on: March 07, 2012, 01:54:32 PM » |
|
ॐ श्री साईनाथाय नमः
सभी साईं प्रेमियों को होली के पावन शुभावसर पर हार्दिक मुबारकबाद
रंग के त्यौहार में सभी रंगों की हो भरमार ढेर सारी खुशियों से भरा हो आपका संसार यही दुआ है हमारी साईंनाथ से हर बार।
ॐ साईं राम
|
|
|
|
« Last Edit: March 07, 2012, 01:57:11 PM by Pratap Nr.Mishra »
|
|
|
|
|
Admin
Forum Admin
Administrator
Member

साई राम اوم ساي رام ਓਮ ਸਾਈ ਰਾਮ OM SAI RAM
|
 |
« Reply #481 on: March 07, 2012, 07:35:42 PM » |
|
Sai Ram
Wishing all the devotees and my Baba a colorful Holi.
Jai Sai Ram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
swasu
Member
|
 |
« Reply #482 on: March 08, 2012, 02:23:20 AM » |
|
Hi all......... i love shiradi sai baba........... i want to thank him for helping me thanks baba be wiht me always
|
|
|
|
|
|
|
|
|
priyankarabiulislam
Member
|
 |
« Reply #483 on: March 11, 2012, 04:05:11 AM » |
|
sai is everything.if you believe him then you will feel his presence in your life.iam very grateful to be the member of dwarkamai.babaji you have blessed me so thaht i can share my devotion for you with everyone.babaji please be with me always and do bless my family.om sai namoh namah, shirdi sai namho namah,jai jai sai namho namah, satguu sai namho namah... Om sai ram om sai ram om sai ram om sai ram om sai ram om sai ram om sai ram om sai ram om sai ram om sai ram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
balaji0612
Member
|
 |
« Reply #484 on: March 13, 2012, 04:22:29 AM » |
|
I feel honoured to be a part of this HUGE SAI FAMILY. Sai bless each one of us.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shubh chowdhary
Member
|
 |
« Reply #485 on: March 13, 2012, 04:35:31 AM » |
|
om sai ram
baba ji pls help me . ham aj bahut hi musibat me ha baba ji pls help me meri girlfriend ki sadi uaske ghar wale kahi aur kara rahe ha baba ji aur ham dono ek dusre ko bahut chahte ha baba ji aur ham kuch eassa kadam nahi uathana chahte ha ki ham dono ke ghar walo ko dukh ho baba ji pls .baba ji abhi jaha uaski bat final hui ha usako cancel karwa dijiye baba ji aur pls ham dono ko ek kar dijiye baba ji pls ham ek dusre ko bahut chate ha babaji pls ap to sab ki manokamna puri karte ha pls hamari bhi manokamna puri kardijiye baba ji ap ko ham dono ke taraf se koti-koti parnam baba ji pls pls pls pls pls pls, Regards shubh chowdhary
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shubh chowdhary
Member
|
 |
« Reply #486 on: March 14, 2012, 11:35:57 PM » |
|
om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai . om sai sai sai sai jai jai sai om sai sai sai sai jai jai sai
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baba ka beta(sanju)
Member
|
 |
« Reply #487 on: March 22, 2012, 04:59:32 AM » |
|
BABA PLZ HELP ME I WANT TO VISIT SHRIDI .PLZ GIVE ME YOUR BLESS THAT I CAN VISIT SHRIDI
OM SAI RAM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUSHILA DEVI
Member
|
 |
« Reply #488 on: March 28, 2012, 03:39:37 AM » |
|
THNAKS RAVI BHAI
MUJHE B BABA NE BAHUT HELP KI HAI MERI HAR WISH PURI KI HE IS ALWAYS WITH ME
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAMBI
Member
|
 |
« Reply #489 on: April 02, 2012, 09:36:00 PM » |
|
Om jai sri jai ram, Thanks to make me a member
om sai ram om sair ram om sai ram NAMBI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VISHWA222
Member
|
 |
« Reply #490 on: April 03, 2012, 08:38:29 PM » |
|
Sai RAM ravi bhai ..thanks to u to make me part of this sai world .........mujhe jaroorat thi aisi hi kisi place ki jahan mai sai k aur kareeb aa sakun.... jai sai ram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Admin
Forum Admin
Administrator
Member

साई राम اوم ساي رام ਓਮ ਸਾਈ ਰਾਮ OM SAI RAM
|
 |
« Reply #491 on: April 04, 2012, 12:20:02 AM » |
|
Always Thanks to Baba. He is the one who inspires us.
Sai Ram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shubh chowdhary
Member
|
 |
« Reply #492 on: April 04, 2012, 05:22:41 AM » |
|
om sai ram
baba ji pls ham par kripya kare baba ji
om sai nath
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lakshmiprasanna
Member
|
 |
« Reply #493 on: April 06, 2012, 04:04:32 AM » |
|
om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai om sai sri sai jai jai sai
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramya ragavi
Member
|
 |
« Reply #494 on: April 10, 2012, 01:50:18 AM » |
|
om sai baba! iam new to the forum.iam very young and i truly follow baba from my childhood days. i really want baba's blessings in all phases of my life. please accept me.
|
|
|
|
|
|
god is love
|
|
|
|